Iedere dag een nieuwe puzzel

Speel iedere dag de nieuwste puzzels. Gebruik de hint knop als je er even niet uit komt. Heb je de puzzel ingevuld, check dan direct of je het goed hebt gedaan. Speel je liever de puzzels op papier met pen of potlood? Print de puzzel dan uit en ga lekker aan de keukentafel zitten puzzelen.

Alle soorten puzzels vind je op de AD website. Gegarandeerd kwaliteit en samengesteld door ervaren puzzelmakers. Zo kan je spelen: Kruiswoord, Cryptogram, Sudoku, Calcudoku, Woordzoeker, Legpuzzel, Zweeds, Doorloper, Binaire, Filippine en Cijferkruiswoord.

Stuk voor stuk puzzels waar je urenlang speelplezier aan zult beleven. Wil je nog een puzzel spelen? Log dan in op de AD website en speel nog veel meer puzzels uit het archief. Heb je nog geen account op AD, maak dan snel een account aan, en geniet van veel voordeel.

Ben je ingelogd, dan kan je ook meedoen aan fantastische prijspuzzels! De prijspuzzel los je op, je verstuurd het antwoord en dan wachten of je hebt gewonnen. Heb je niet gewonnen? Geen probleem want er komen genoeg nieuwe prijspuzzels om weer kans te maken op de volgende prijs.

Gebruik het puzzelwoordenboek om puzzels op te lossen. Doe je mij aan de prijspuzzel? Dan is een puzzelwoordenboek onmisbaar. Je wilt natuurlijk niet de fantastische prijzen mislopen! Ben je meer van het oplossen van Cryptogrammen? Gebruik dan synoniemen om tot de oplossing te komen.